Ouders en cliënten

Heb je ondersteuning nodig bij het vinden van werk dat bij je past? Sterk in Werk kan je helpen! Bij Sterk in Werk krijg je een persoonlijke begeleider, die samen met jou aan de slag gaat. Jij staat centraal. Maatwerk dus! Wat kun je? Wat wil je? Bij Koraal krijg je elke dag een nieuwe kans.

Als jij en je persoonlijke begeleider het eens zijn over je toekomstplan, gaan wij aan de slag. Wij dat zijn de jobcoaches van Sterk in Werk. Wat we doen? Ons doel is om voor jou de best passende werkplek te vinden. Dit kan zijn op een stageplek, in een betaalde baan, als vrijwilliger of een plek in de dagbesteding. In elk geval een plek die aansluit bij de dingen die jij interessant vindt, waarbij je werkzaamheden uitvoert waar jij goed in bent. Daarbij zoeken we ook samen naar een plek waar je gedurende langere tijd aan de slag kunt, zodat je je kunt blijven ontwikkelen.                          

Wonen, leren, werken
De kracht van Koraal ligt in het bieden van ondersteuning bij complexe hulpvragen van jeugdigen, hun ouders en de omgeving. Naast begeleiding richting een passende werkplek biedt Koraal behandeling en ondersteuning en speciaal onderwijs. Een cliënt is bij Koraal immers meer dan een jongere met een gedragsprobleem. Wij kijken naar de hele mens en proberen samen met hem zijn sterke kanten te ontdekken en ondersteunen hem waar nodig met zorg, onderwijs en arbeid.

       

Deel deze pagina op