Expertise

Koraal heeft veel specialistische kennis en expertise in huis op het gebied van jeugdzorg, maar ook op de andere terreinen waarop wij actief zijn: gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en arbeidsparticipatie.

Onze kennis en expertise hebben we gebundeld in het Koraal Expertise Centrum, zodat deze zowel binnen Koraal als voor onze partners toegankelijk zijn. Om up to date te blijven in onze dienstverlening aan complexe doelgroepen, faciliteert het Expertise Centrum belangrijke product- en procesinnovaties en praktijkgericht en wetenschappelijk onderzoek.

Polikliniek Seksuologie
Intimiteit en seksualiteit spelen een belangrijke rol in het leven. De seksuele ontwikkeling, het hebben van relaties en de beleving van seks is echter niet altijd vanzelfsprekend. Soms zijn er problemen en is er hulp nodig.De Polikliniek Seksuologie - een initiatief van Koraal -stichtingen De Hondsberg en De La Salle - is er voor kinderen en jongeren tot 18 jaar met een (licht) verstandelijke beperking en hun ouders of verzorgers die vragen en/of problemen hebben op het gebied van seksualiteit.

Wilt u meer weten over de Polikliniek Seksuologie?
Bekijk dan eens deze brochure of neem rechtstreeks contact op met De Hondsberg of De La Salle.

Deel deze pagina op