Gehandicaptenzorg

Koraal Groep Gehandicaptenzorg
Binnen Koraal Groep zijn de stichtingen Maasveld, Op de Bies en St. Anna actief op het gebied van gehandicaptenzorg. De drie organisaties hebben elk een centrumlocatie en daarnaast locaties verspreid in de wijk. Maasveld, Op de Bies en St. Anna hebben hun eigen identiteit en specialisaties.
Gehandicaptenzorg Koraal Groep

De drie stichtingen bieden hoofdzakelijk verblijf en ambulante dienstverlening voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. De ondersteuning wordt professioneel vormgegeven op basis van de persoonlijke vragen en behoeften. Indien gewenst kan elke ondersteuning op het gebied van wonen, begeleiding, gespecialiseerde thuiszorg, werken en/of vrijetijdsbesteding worden geboden. Dat gebeurt in dialoog met de cliënt en in samenwerking met het sociale netwerk, op basis van de indicatie.

Gehandicaptenzorg Koraal Groep

Missie
We willen mensen met een verstandelijke beperking in staat te stellen het leven te leiden waar zij voor kiezen. Daarbij vertrekken we altijd vanuit de persoonlijke behoeften en mogelijkheden van cliënten en hebben aandacht voor hun kwetsbaarheid. Vanzelfsprekend hebben we hier oog en oor voor de familie, het persoonlijk netwerk en de situatie van de cliënt.

Deel deze pagina op