Digital Health Tool

De Digital Health Tool is een website met een overzicht van alle getoetste eHealth-producten. Hier zoeken cliënten en medewerkers naar een product dat bij hun hulpvraag past.

Aan de productencatalogus kan gebruikersinformatie worden toegevoegd, waardoor cliënten en medewerkers vooraf een betere inschatting kunnen maken of een gevonden innovatie past bij hun wens. Door ervaringen te delen met de betrokken leveranciers, zijn we in staat om de match nog verder te optimaliseren. Cliënten en medewerkers kunnen eHealth-producten via de Digital Health Tool lenen om de meerwaarde zelf te ervaren. De uitleenservice van het Digital Health Center heeft als doel technologie toegankelijk te maken door drempels te verlagen. Daarnaast achterhalen we de toepasbaarheid van het betreffende product, om het pilot- en experimenteerniveau te overstijgen. In de Digital Health Tool verzamelen we alle ervaringen en kennis die zijn opgedaan tijdens de leen- en gebruiksperiode bij de Living Labs en de Uitleenservice.

Het Digital Health Center beheert een kennisbank waarin alle informatie te vinden is over de toepasbaarheid van eHealth-producten. De kennisbank bevat adviezen voor zorginstellingen om innovaties op te schalen. Daarnaast staat er informatie in, die bedrijven kunnen gebruiken om hun producten te verbeteren.

Deel deze pagina op