Samenwerken

Koraal Groep samenwerken
De stichtingen van Koraal Groep bundelen niet alleen onderling hun krachten. Ze werken ook samen met regionale partners om onze cliënten zo volledig mogelijk van dienst te zijn. De concernstichting benadert samenwerking vanuit een nog breder perspectief. Zo kan Koraal Groep het aanbieden van full service volledig waarmaken.

Een treffend voorbeeld is de samenwerking met Pluryn, een organisatie in de regio Arnhem-Nijmegen. Samen wisselen we waardevolle kennis en ervaringen uit op het gebied van orthopedagogische behandelingen, opleiding en training, eetstoornissen, cliëntenraadpleging en arbeidsparticipatie. Om onze initiatieven verder te ontwikkelen en uit te voeren hebben Pluryn en Koraal Groep samen de stichting Pluraal opgericht. Dit geeft de belangrijke samenwerking een duidelijk en duurzaam karakter.

Andere partners
Naast een hechte samenwerking met Pluryn, werkt Koraal Groep onder meer samen met: GGZ Eindhoven, Reinier van Arkel, Daelzicht, Pergamijn, Dichterbij, Radar, PSW, Mondriaan Zorggroep, UWV, Oosterpoort, Jopstap Groep, Koning Willem I-college, REC Midden-Brabant, Fontys Hogescholen, Universiteit Maastricht en de Radboud Universiteit Nijmegen.

Zie hieronder enkele voorbeelden van samenwerkingsverbanden waaraan Koraal Groep deelneemt:

Deel deze pagina op