Centraal Service Bureau

Weet u al welke locatie van Koraal uw vraag op het gebied van zorg en/of ondersteuning kan beantwoorden? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen de betreffende locatie. Als dit nog niet duidelijk voor u is, helpen we u graag verder.

We kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet welke locatie uw vraag het beste kan beantwoorden. Of misschien is uw vraag complex en bent u op zoek naar ondersteuning op verschillende gebieden. Het kan ook zijn dat u behoefte heeft aan vrijblijvende informatie over Koraal of dat u bijvoorbeeld vragen heeft over een indicatie of over zorgzwaartefinanciering.

Voor dit soort vragen kun u terecht bij het Centraal Service Bureau van Koraal. De medewerkers van het Centraal Service Bureau staan u graag te woord en zullen u helpen bij uw vraag.

Meer informatie
U kunt telefonisch, via e-mail of via een digitaal formulier contact opnemen met het Centraal Service Bureau. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan ons loket in Sittard. In dat geval vragen we u om vooraf een afspraak te maken, zodat we uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen.

Contactgegevens

T 046 - 477 52 52
E info@koraalgroep.nl
P Postbus 5109, 6130 PC Sittard


Centraal Service Bureau
Valkstraat 14
6135 GC Sittard

Deel deze pagina op