De Limburgse gehandicaptenzorg, nét even anders !

09-11-2017
De vacatures in zorg en welzijn nemen toe. Ook in de gehandicaptenzorg zijn volop mogelijkheden; het aantal vacatures en opleidingsplaatsen groeit de komende jaren.

De gehandicaptenzorg heeft ontzettend veel te bieden, met mooie toekomstmogelijkheden voor iedereen die werk zoekt of een opleiding in deze mooie sector wil volgen. Kansen genoeg! De Limburgse gehandicaptenzorgorganisaties willen die graag met je delen. Wil je meer weten over werken en/of leren in de gehandicaptenzorg, kom dan naar de informatiebijeenkomst op 30 november a.s.

Voor wie?
Voor werkzoekenden en zij-instromers, en natuurlijk leerlingen (en hun ouders) uit het voortgezet onderwijs die dit jaar een beroepsopleiding willen gaan volgen.
Belangstellenden die al een zorgdiploma hebben en op zoek zijn naar een vervolgopleiding, omscholing of een vacature zijn ook van harte welkom.

Wat is er te doen?
Vrijwel alle Limburgse gehandicaptenorganisaties zijn met een stand aanwezig. Je ontmoet cliënten en kunt in gesprek gaan met medewerkers in de gehandicaptenzorg. Ook leerlingen die momenteel een opleiding volgen binnen de gehandicaptenzorg staan klaar om te vertellen over hun ervaringen en tips. Daarnaast kun je bij de stands van de 3 ROC’s, (Gilde Opleidingen, Arcuscollege en Leeuwenborgh Opleidingen) en Zuyd Hogeschool terecht met vragen over de inhoud van de opleidingen, toelatingseisen etc. Het UWV is ook aanwezig om uitkeringsvragen te beantwoorden.

Wanneer en waar?
Donderdagavond 30 november van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: Fitland Sittard, Milaanstraat 115 (naast het stadion van Fortuna Sittard).
Parkeren in de parkeergarage van het stadion.
Inloop vanaf 18.45 uur. Toegang is vrij, maar even aanmelden is gewenst.

Aanmelden en informatie.
Aanmelden kan via www.zorgnetLimburg.nl of via volgende link op dezelfde website:
‘Aanmelding 30 november 'De Limburgse gehandicaptensector, nét even anders! '
De organisatie is mede in handen van Zorg aan Zet. Meer weten over deze bijeenkomst? Neem
dan contact op met Emile van Mullekom 0475 – 330 245 of e.vanmullekom@zorgaanzet.org

Deel deze pagina op