Koraal lanceert eigen Werken bij – website

30-11-2017
Koraal lanceert eigen Werken bij – website
Koraal lanceert vandaag een nieuwe website waarin alle vacatures, traineeships en opleidingsmogelijkheden van de locaties in Limburg en Brabant zijn gebundeld. Koraal heeft uitgebreide specialistische kennis en ervaring in huis: jeugdzorg, gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en arbeidstoeleiding. Koraal is ingedeeld in zes regio’s - in Limburg en Noord-Brabant - en één landelijk werkend Expertise Centrum waarin alle specialistische kennis van Koraal wordt gebundeld.

Met deze website treedt Koraal met één gezicht naar buiten; helemaal in lijn met de nieuwe branding en positionering van de organisatie sinds 1 juli jl. Door een aparte ‘Werken bij’-website op te zetten wil Koraal de ruimte creëren om dieper in te gaan op de aanwezige specialistische kennis en ervaring vanuit medewerkersperspectief. Daarnaast bieden ze medewerkers de kans om meer te vertellen over de inhoud van hun eigen werk én waar ze trots op zijn.

Binnen Koraal staan mensen met een beperking of belemmering op verstandelijk, lichamelijk en/of psychosociaal gebied centraal.  Samen met onze cliënten, leerlingen en hun netwerk willen wij ontdekken waar hun kracht ligt en die gezamenlijk verder tot ontwikkeling brengen met als doel dat iedere mens op zijn eigen manier kan meedoen in de samenleving. Het betrekken van cliënten bij deze website was dan ook meer dan vanzelfsprekend.  Koraal Media, en dagbestedingsgroep cliënten Op de Bies, heeft verschillende filmpjes gemaakt van medewerkers die vertellen over hun werk bij Koraal. 

Bekijk de website zelf op www.werkenbijkoraal.nl

Deel deze pagina op