Steun ons!

Koraal gelooft dat iedereen met de juiste steun een menswaardig bestaan kan leiden en actief in de samenleving kan meedoen. We willen de extra’s die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden mogelijk blijven maken. Met úw steun kan Koraal dit blijven realiseren!
Koraal Vriendenstichtingen

Vriendenstichtingen
Bijna elke locatie van Koraal heeft een eigen vriendenstichting. Het doel van deze vriendenstichtingen is het leven van cliënten leuker en aangenamer maken door iets extra’s te bieden. De extra’s die niet via reguliere financieringsstroom geboden kunnen worden, zijn nu juist de dingen die het verschil kunnen maken! Bijvoorbeeld een speciale tandem waarmee een cliënt samen met zijn begeleider fietstochtjes kan maken of een computer voor een groep cliënten. Wilt u één van de vriendenstichtingen van Koraal steunen? Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van onze vriendenstichtingen.

Sponsoring
Ook bedrijven kunnen ons steunen! Bijvoorbeeld door een financiële bijdrage of door producten of diensten te leveren voor projecten van cliënten. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contact
Wilt u een bijdrage leveren aan de extra’s voor onze cliënten? Neem dan contact op met afdeling Communicatie van Koraal via communicatie@koraalgroep.nl

Deel deze pagina op