Leerplaatsen en stages

Leerplaatsen en stages Koraal
Leerlingen en stagiaires zijn een belangrijk onderdeel van de personeelsvoorziening van Koraal. Daarbij zorgen leerlingen en stagiaires voor een frisse blik op de organisatie en brengen ze kennis van actuele zaken mee. Koraal ziet het opleiden van leerlingen of stagiaires dan ook als een investering.

Koraal biedt plaats voor leerlingen die een opleiding volgen tot verzorgende, verpleegkundige of sociaal pedagogisch werker. Daarbij kan sprake zijn van een opleiding via beroepsbegeleidende of beroepsopleidende leerweg. Bovendien is er binnen Koraal vaak ruimte voor stagiaires.

Als je bij Koraal in dienst komt - of stage komt lopen - kun je rekenen op:

  • professionele begeleiding en beoordeling.
  • een duidelijk omschreven takenpakket.
  • een leer-/arbeidsovereenkomst of een stageovereenkomst (afhankelijk van je opleiding).

Koraal Stage

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een opleiding bij een van de stichtingen van Koraal of een stageplek binnen Koraal? Neem dan contact op met de betreffende locatie die je het meeste aanspreekt of die het dichtst bij jou in de buurt ligt. Zij kunnen je meer specifieke informatie geven over hoe het er binnen die stichting aan toe gaat.

Wil je solliciteren naar een BBL-plek binnen één van de locaties van Koraal ? Ga dan naar het Centraal Aanmeldpunt op de website van ZorgnetLimburg. Heb je interesse in een andere stageplek bij één van de locaties van Koraal, vul dan een sollicitatieformulier in.

Deel deze pagina op