Facilitair bedrijf RIF

Koraal Groep Facilitair Bedrijf RIF FM
Koraal Groep heeft de facilitaire activiteiten en schoonmaakdiensten die worden uitgevoerd voor haar stichtingen ondergebracht in de ondernemingen RIF Facility Management (FM) en RIF Facility Services (FS).

Beide ondernemingen zijn opgericht door Vebego International en Koraal Groep. De samenwerking richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening en het behalen van efficiencyvoordelen. Door de inkoop samen te regelen, kan er immers aanzienlijk op de kosten worden bespaard.

RIF FM houdt zich bezig met voeding, transport, bewaking, technisch onderhoud en inkoop. RIF FS richt zich op schoonmaakactiviteiten. Door alle afzonderlijke diensten voor de verschillende stichtingen te bundelen, staat Koraal Groep sterker.

RIF FM Arbeidsparticipatie

Naast het verbeteren van de kwaliteit en de efficiency van de facilitaire dienstverlening, heeft RIF nog een andere belangrijke doelstelling. Zo is er veel aandacht voor het bevorderen van de arbeidsparticipatie van cliënten door hen facilitaire werkzaamheden te laten uitvoeren. Afhankelijk van de mogelijkheden van de cliënt en de stichting, kan deze arbeidsparticipatie op verschillende manieren worden ingevuld. Van stageplaats met jobcoaching en pedalogische begeleiding tot het invullen van een reguliere arbeidsplaats.

Deel deze pagina op