Werken bij Koraal Groep

Werken bij Koraal Groep
Om cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn, bestaat Koraal Groep uit tien stichtingen met elk een eigen specialisme. Samen bieden ze een aanvullend hulp- en ondersteuningsaanbod. Cliënten kunnen zo voor hun hulpvragen op het gebied van gehandicaptenzorg, jeugdzorg, onderwijs of arbeidsintegratie altijd ergens binnen Koraal Groep terecht. Binnen de organisatie noemen we dit het bieden van full service.

Samenwerking is essentieel bij het bieden van full service. Onze medewerkers spelen daarom een belangrijke rol. Koraal Groep stimuleert het volgen van opleidingen en binnen de organisatie zijn er veel mogelijkheden om door te stromen naar een andere functie.

We vinden het belangrijk dat medewerkers lekker in hun vel zitten. Daarom heeft Koraal Groep veel aandacht voor onderlinge omgangsvormen en de manier waarop invulling wordt gegeven aan leiderschap. Op deze manier biedt Koraal Groep niet alleen full service aan haar cliënten, maar ook aan haar medewerkers.

Heeft u interesse in een baan, leerplek of stage bij één van de stichtingen van Koraal Groep of bij de concernstichting? Of lijkt het u interessant om vrijwilliger te worden bij een stichting? Klik dan verder via het menu aan de linkerkant.

Deel deze pagina op