Mooi voorbeeld van Project Social Return binnen Koraal

15-12-2017
In het kader van het project Social Return zijn er dit jaar al meerdere kandidaten aangenomen om de functie van Participatiemedewerker te gaan vervullen binnen onze organisatie. Ook volgend jaar loopt dit project nog door en zullen er medewerkers instromen binnen Koraal. Sterk in Werk geeft handen en voeten aan dit project in samenwerking met Personeelszaken van Koraal. De medewerkers worden begeleid en gecoacht door een Jobcoach. Melissa is een mooi voorbeeld van het project.

Melissa is een van de medewerksters die per 1 december een jaarcontract heeft gekregen binnen de serviceorganisatie in het restaurant op de locatie Valkstraat te Sittard, waar ze eerst deelnam als cliënt op de Leerwerkplek. Ze wil zichzelf graag even voorstellen;

“Hoi! Ik ben Melissa en ben 22 jaar. Ik werk al vijf jaar bij Koraal in de keuken en ben begonnen als cliënt. Ik vind dit heel leuk werk. We maken broodjes en soep en vanaf 12.00 uur komen mijn collega's bij ons in het bedrijfsrestaurant eten. Ik vind het heel erg leuk om te doen en heb hele leuke collega's. Ik ben erg blij met mijn contract!”.

Jobcoach Sharon Auckel van Sterk in Werk vindt het ook erg leuk om Melissa in dit traject te begeleiden en haar te zien groeien, onder andere door deze grote stap.

Werkleider Marc van Gulick: “In die vijf jaar dat Melissa bij ons op de Leerwerkplek is, heeft ze hard gewerkt om te komen waar ze nu staat. Het is dan ook goed om te zien dat ze nu een contract heeft gekregen. Welverdiend en iets om trots op te zijn. Ik ben in ieder geval trots op haar. Chapeau, ga zo door!”.

Deel deze pagina op