3 dagen Glazen Huis Op de Bies

17-12-2015
Op maandag 21 december is het eindelijk zover: dan stappen onze TV Op de Bies-sterren Mano, Gino, Kevin en Jeremy in hun eigen échte Glazen Huis op het terrein van Op de Bies! Ze worden om 10.00 uur officieel ‘opgesloten’ door Radboud Quik. Ook de burgemeester van Landgraaf, Raymond Vlecken, is daarbij aanwezig. Drie dagen lang zullen ze van 10.00 tot 22.00 uur radio maken voor Serious Request. De uitzending is live te horen via 107.5 FM!

Op de Actiepagina van 3FM (zie link) kun je zien welke acties er allemaal worden georganiseerd voor het Glazen Huis van Op de Bies. Zo serveert het MT van Op de Bies voorafgaand aan de ‘opsluiting’ een ontbijt op de locatie waarbij een gedeelte van de opbrengst rechtstreeks naar Serious Request gaat.

Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om zelf in actie te komen! Bedenk een leuke actie waarmee je geld kunt ophalen en laat het ons weten via de knop aan de rechterkant. Het is ook mogelijk om een bedrag te doneren via de doneerbutton ‘Sponsor deze actie’ op deze pagina.

De DJ’s van Op de Bies gaan namens het Glazen Huis Op de Bies het eindbedrag persoonlijk storten bij het Glazen Huis Heerlen op donderdag 24 december.

Iedereen is van harte welkom op het grote plein van 21 tot en met 23 december, dagelijks van 10.00 – 22.00 uur. Om te genieten van de sfeer, leuke optredens en natuurlijk een lekker hapje en drankje!

 Direct naar de actiepagina van 3FM 
 Sponsor deze actie!
 Bezoek de Facebook-pagina
 

Deel deze pagina op