De Commissie Samen voor Veiligheid en Vrijheid.

26-10-2017
De Commissie Samen voor Veiligheid en Vrijheid.
Het leven in vrijheid en veiligheid, dat is de visie van de commissie Samen voor Vrijheid en Veiligheid (voorheen de MofM commissie 3VG).

Om dit thema weer eens goed op het netvlies te krijgen, heeft de commissie voor de zomervakantie de Oepsjeskalender verspreid.

Deze kalender is gevuld met prachtige, soms prikkelende, confronterende maar vooral uitnodigende spreuken en gedachten. Ieder Oepsje staat voor een situatie, die we in de praktijk tegen komen. Soms zelfs wel dagelijks!

De Oepsjeskalender nodigt vooral uit de dialoog met elkaar aan te gaan. Samen met iedereen die te maken heeft met de zorg en begeleiding van onze cliënten, maar vooral ook met de cliënten zelf.

Inmiddels hebben we gemerkt dat de Oepsjeskalender enthousiast is ontvangen, en breed binnen de organisatie wordt ingezet. Dit gebeurt bijvoorbeeld door de coaches van Regie op Locatie, DDG trainers, aanspreekpunten VBM en wordt ook gebruikt binnen de bewonersraden en het werkoverleg. Dit alles om het thema Vrijheid en Veiligheid steeds opnieuw onder de aandacht te brengen en houden!

Ook nieuwsgierig geworden naar deze mooie kalender?
Neem dan contact op met Peter Clerkx, Anja Jansen of Maud Jetten.

Deel deze pagina op