Symposium ‘Ik doe mee, hij doet mee, wij doen mee…. En jij?’

21-12-2017
Iedereen meedoen in de samenleving, participatie, inclusie… daar staan we als Koraal voor. Niet alleen… wij hebben ook uw hulp, ervaring en expertise nodig. Hoe kijkt u naar participatie? Hoe zorgen wij er samen voor dat mensen die onze steun nodig hebben hun weg naar werk en meedoen vinden?

Koraal vindt dat iedereen op zijn eigen manier moet kunnen deelnemen aan de samenleving. Daar hoort passend werk bij. Voor sommige mensen is meedoen in de samenleving niet zo vanzelfsprekend. Zij hebben een steuntje in de rug nodig. Daar zorgt Koraal voor. Hoe wij dat doen, ziet u door op deze link te klikken of op onderstaand filmbeeld. U komt dan bij de trailer van een film die wij hebben gemaakt en waarin wij vier bijzondere mensen volgen in hun werk.

Praat en denkt u met ons mee? Noteer dan vast 29 maart 2018 in uw agenda. Wij nodigen u van harte uit voor ons symposium ‘Ik doe mee, hij doet mee,wij doen mee…. En jij?’
 

  • Centrale  en goed bereikbare locatie
  • Tijdstip van 09.30 tot 13.00 uur.
  • Voor een lunch is gezorgd

Inspirerende sprekers, korte pitches en energieke workshops zijn gegarandeerd! Meer informatie over het programma volgt in januari. We zien u graag!
 
Ingrid Widdershoven
Raad van Bestuur Koraal

Deel deze pagina op