Under my Skin

26-04-2018
Under my Skin
Een tentoonstelling van jongeren en hun dromen. Guy van Grinsven portretteerde jonge vrouwen en mannen, op de manier zoals zij zichzelf zouden willen zien. Zoals ze wensen dat de wereld hen ziet

Een voor een jongeren, die geen doorsnee leven achter de rug hebben. Die, hoe jong ze ook zijn, moeilijke periodes gekend hebben. Jonge mannen en vrouwen die het leven niet cadeau hebben gekregen. Soms door het lot getroffen, door problemen in het gezin, door ziektes of andere omstandigheden. Ze waren en zijn vaak nog, kwetsbaar. De tentoonstelling gaat over de dromen van deze jongeren en hun wensen voor de toekomst. Wat ze meegemaakt hebben is niet zichtbaar, zit onderhuids.

Een dak boven het hoofd, warmte, liefde, een thuis zijn vaak niet vanzelfsprekend. Deze jongeren hebben doorgestreden. Niet opgegeven. Doorgezet. Ze volgen een opleiding, doen werkervaring op, (her)ontdekken wat ze fijn vinden om te doen en waar ze talent voor hebben. Hun kracht, hun talenten en positiviteit: dat is wat deze tentoonstelling wil laten zien. 

In deze tentoonstelling zijn ook twee jongeren van Pension Jekerzicht in Maastricht te zien. 

Deel deze pagina op