Uniek verzoek Koraal Media

20-11-2017
Uniek verzoek Koraal Media
Koraal Media, unieke dagbesteding voor mensen met autisme of een andere beperking. Koraal Media geeft cliënten de mogelijkheid om in een veilige omgeving te werken met media, zoals fotografie, film en radio. Soms staan ze zelf in het nieuws. Onlangs verscheen er een nieuwsartikel over Koraal Media op de website van Broadcast Partners.

Broadcast partners heeft sinds 1979 al ontzettend veel radiostations helpen opbouwen. Ze hebben dus alles wel al eens gezien en ervaren. Onlangs kregen ze toch een uniek verzoek. Het kwam van Koraal Media. Dat is een woon- en werkvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking.

Mark Hellenbrand van Koraal Media vertelt hoe het begon. ‘Koraal Media’ is een overkoepelende dagbesteding voor mensen met autisme of een andere beperking. Koraal Media geeft ze de mogelijkheid om in een veilige omgeving te werken met media, zoals fotografie, tv en nu ook radio. Een aantal jaren geleden zijn we met een paar cliënten begonnen om plaatjes te draaien. Deze waren live te horen in de woningen van de 300 cliënten van Koraal. Het was een groot succes.’

Klik hier om het volledige artikel te lezen op de website van Broadcast Partners

Deel deze pagina op