Maasveld

maastricht-heuvelland-westelijke-mijnstreek Maasveld
Bij Maasveld wonen mensen die mogelijk naast een verstandelijke beperking ook een lichamelijke beperking en/of psychiatrische of gedragsproblemen hebben. Veel van onze bewoners hebben dan ook een heel complexe zorg- en ondersteuningsvraag. De zorg en ondersteuning die Maasveld biedt, is daar op afgestemd.

Wonen en werken, actief meedoen aan de samenleving, afspreken met familie en vrienden, jezelf ontplooien. Het zijn belangrijke waarden in een mensenleven. We maken daarin graag onze eigen keuzes. De meeste mensen doen dat zelfstandig, anderen hebben een steuntje in de rug nodig. Maasveld is er voor die anderen. Voor mensen met (ernstige) lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Zij krijgen onze persoonlijke en professionele zorg en ondersteuning zodat ook zij het leven kunnen leiden dat zij graag willen.

Het steuntje in de rug is bij Maasveld net zo gevarieerd als de vragen en wensen van de cliënten. Of het nou gaat om wonen, werken of vrije tijd: bij Maasveld staat de cliënt altijd centraal. De centrumlocatie van Maasveld is gevestigd in Maastricht. Daarnaast heeft Maasveld locaties in Eijsden en in de Maastrichtse wijken Heugem, De Heeg en Oostermaas.

Contact
Maasveld
Maasvelderweg 15
6229 XT Maastricht

Meer informatie
Heeft u als ouder/vertegenwoordiger, of als hulpzoekende zelf, vragen over  de hulpverlening van Maasveld? Dan kunt u contact opnemen met het Cliëntbureau van Maasveld:

043 - 35 68 734
E clientbureaumvld@koraalgroep.nl


Voor overige vragen kunt u gebruik maken van onderstaande contactgegevens:

T 043 - 35 68 700
infomvld@koraalgroep.nl
www.maasveld.org
P Postbus 1045, 6201 BA,  Maastricht

         

Deel deze pagina op